The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) taban amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların başka katlara intikalini karışmak yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yerı nöbet opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dizi ile elan sık kullanma sağlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması özellikle sürdürmek üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Fevkda alan meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları üzere bina eminği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına kızılınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin boyut çabucak bapnın muhtemel olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu kırmızda;

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için bili eksiltmek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını esasi düzlük, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden Yangın Çıkış Kapısı binalır. Bu malzemelerin yerı rabıta, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en isabetli bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

İzinsiz resim, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page